Home » Bedrijfsleven » Aanbod: meerdere mogelijkheden

Aanbod: meerdere mogelijkheden

Het aanbod

 

U kunt kiezen voor meerdere mogelijkheden. Indien u een groot bedrijf heeft en/of misschien geen idee heeft van de problemen van uw werknemers kunt u kiezen voor:

 

  • een presentatie in uw bedrijf. Nellie Timmermans vertelt dan in grote lijnen over relatieproblemen, gezinsproblemen en hoe deze meestal kunnen worden opgelost. Dit is voor uw werknemer geheel vrijblijvend en “veilig”. U betaalt een vast bedrag voor de presentatie

 

  • u verwijst uw werknemer voor één gesprek naar Interpunctie als u problemen vermoedt (of weet van problemen). Daarna geeft Nelle Timmermans een advies over een mogelijke aanpak, waarbij ook verwezen kan worden indien de problematiek iets anders vraagt dan hulpverlening via de praktijk Interpunctie. U betaalt een vast bedrag voor het eerste gesprek.

 

Indien u wenst (niet verplicht) kunt u kiezen voor vergoeding van (een deel van de) overige hulpverlening. Wanneer uw werknemer geen aanvullende verzekering heeft, zal hij/zij u hiervoor erkentelijk zijn, maar er zijn beslist ook werknemers die niet bij hun werkgever bekend willen maken dat er problemen spelen. Als men aanvullend verzekerd is krijgt men meestal een deel vergoed, en wordt het voor de meeste mensen redelijk betaalbaar.

 

Maar u heeft uw werknemer een zetje gegeven waardoor men eerder de hulp krijgt die men nodig heeft.

Andere wensen?? Maak een afspraak en doe een voorstel.