Werkwijze

Werkwijze

Ik werk met een minimum aan formulieren. Uiteraard wordt wel regelmatig geëvalueerd.
In het 1e gesprek bekijken we samen wat ik kan betekenen en we starten direct. De ervaring leert dat veel mensen aan 2-4 gesprekken voldoende hebben.
Interpunctie maakt gebruik van methodieken uit de communicatietheorie, gedragstherapie, NLP, RET en vooral uit de systeemtheorie en de theorie van Nagy. Tevens wordt gewerkt met theorieën uit het management en uit conflictmanagement/mediation.

Waarom snelheid

Een favoriete uitspraak van mij is:

     tegeltje meeste branden

Hoe langer je wacht, hoe erger de problemen worden. Het is veel lastiger om op te lossen.

Misschien zie je er tegenop om hulp te vragen. Je  wilt niet afhankelijk zijn van een hulpverlener, bovendien is het lastig om persoonlijke, intieme vragen voor te leggen aan een ander. Doormodderen lost echter niets op! Zet NU de stap, hoe eerder hoe beter.

voetstappen   Alle grote dingen beginnen met het zetten van de eerste stap

Snelle eerste afspraak mogelijk

Je  kunt op korte termijn terecht en indien je wenst (en dit ook het proces versnelt) meer gesprekken per week hebben. Alles wordt op jouw wensen afgestemd, ook weer om een optimaal effect te bereiken.

Interpunctie houdt rekening met persoonlijke omstandigheden, je agenda en overige wensen. Jouw/jullie verhaal, jouw context, jouw situatie staat centraal.
En jij/jullie kiest/kiezen dus wat er gebeurt (uiteraard binnen de professionele mogelijkheden die er zijn!)Brabant, Veghel, Uden, Oss, Meierijstad, Laarbeek, Landerd, Vorstenbosch, Schijndel, St. Oedenrode, Nistelrode, Berlicum, Eindhoven, Oss\
Den Bosch, Wijbosch, Loosbroek, Vorstenbosch, St.Michielsgestel, Berlicum, Heesch, Mill, Cuijk, Gemert, Bakel, Helmond

Voorw. en tarieven