Kennismaking

Leuk dat je op mijn site kijkt. Mijn naam is Nellie Timmermans-van de Kamp van Interpunctie, gespecialiseerd in nieuw samengestelde gezinnen. Als een van de eersten  behoor ik tot  de gecertificeerd Stiefplan Coaches in Nederland. Ik noem mezelf liever Stiefgezin coach. Wil je meer weten over mijn eigen geschiedenis?

Relatie- en gezinstherapeut Conflictbemiddelaar Maatschappelijk werker Stiefplan Coach         expert 

Meer weten over Samengestelde Gezinnen? zie mijn aparte site hierover:https://stief-gezin.nl.    

Voor alle overige hulpvragen blijf op deze site.

Over mijzelf

Sinds 1999 ben ik als relatie- en gezinstherapeut werkzaam in mijn praktijk INTERPUNCTIE te Veghel. Ook mensen uit Uden, Heeswijk-Dinther, Meierijstad maar ook de veel grotere omgeving zijn welkom. Ik help bij allerlei problemen rondom relaties, vooral in partnerrelaties, maar soms ook rondom het omgaan met collega’s, wat ook vaak in individuele gesprekken aan bod komt. Ook kunnen problemen voorkomen rondom conflicten in de familierelaties, met buren, collega’s of vrienden. Niet altijd is het wenselijk dat je daarvoor aan conflictbemiddeling doet. Soms zal ik verwijzen naar een mediator, soms kan ik beter helpen. Soms zullen we besluiten de andere partij in te schakelen en soms is dat niet nodig of niet wenselijk. Dat beslissen we samen.

Thema’s

Daarnaast heb ik jaren geleden een eigen assertiviteitstraining ontwikkeld, die inmiddels volledig is aangepast. Onderaan de pagina wordt verwezen naar de columns die ik in de loop der jaren heb geschreven over de verschillende onderwerpen.

Over nieuw samengestelde gezinnen (stiefgezinnen/eenoudergezinnen/co-oudergezinnen en andere nieuwe gezinsvormen) is zoveel te vertellen dat ik hier een aparte site voor heb. (www.stief-gezin.nl).  TV-opname Cuijk over stiefgezinnen. 

Het verschil met andere praktijken en hulpverleningsinstellingen

Ik heb altijd ruimte voor een snelle afspraak (behalve als ik ziek of met vakantie ben). Ik ben niet vaak ziek en neem vaak korte vakanties. Voor jullie gemak: ik geef veel informatie voor de liefhebber, maar je hoeft niet alles te lezen. Alles wat je moet weten als je snel een afspraak wilt.

Klik door naar de onderwerpen (stiefgezinnen, overige voor relatietherapie e.d. en naar assertiviteit).

Columns over:

Je kunt mij verder volgen op Facebook en Instagram

handtek2_30

Brabant, Veghel, Uden, Oss, Meierijstad, Laarbeek, Landerd, Vorstenbosch, Schijndel, St. Oedenrode, Nistelrode, Berlicum, Eindhoven, Oss\
Den Bosch, Wijbosch, Loosbroek, Vorstenbosch, St.Michielsgestel, Berlicum, Heesch, Mill, Cuijk, Gemert, Bakel, Helmond

Zie hier alg. voorw. en tarieven