Home » Cursussen/stress

Cursussen/stress

          

 

Vaak heeft stress te maken met onvoldoende assertiviteit of onvoldoende communicatieve vaardigheden. Daarom is een belangrijk aandeel bij de aanpak van stressklachten het ontwikkelen van assertieve en communicatieve vaardigheden. Als iemand nog ernstige burnout-klachten heeft, is een cursus meestal  NIET datgene waar je mee moet beginnen. Men kan er immers niks meer bij hebben…..Leer op tijd “stop”te zeggen….

Maar wanneer men zich weer kan concentreren en weer enige veerkracht krijgt, kan een cursus assertiviteit iemand een stuk krachtiger maken. Interpunctie heeft 2 varianten:

Cursus assertiviteit (voor iedereen)

Voor iedereen die zich gewoon weer wat sterker in het leven wil voelen, wat meer grip op zijn leven wil krijgen is de “gewone” cursus assertiviteit prima. Het gaat dan om algemene assertiviteit (nee leren zeggen, grenzen leren aangeven, ik-boodschappen geven, beter leren luisteren, beter met feedback omgaan), waarbij men over het geheel genomen wat beter in staat is om zich weerbaar op te stellen. Dit heeft ook effect op situaties op het werk. Je kunt ook op der hoogte gehouden worden van alles rondom assertiviteit.

 

Je krijgt dan enkele keren per jaar tips en wordt op de hoogte gehouden van allerlei ontwikkelingen op dit gebied.

Mail naar info@interpunctie.nl o.v.v. graag de folder assertiviteit als u de folder wilt aanvragen.

Klik op onderstaande plaatjes om ze goed te kunnen lezen.

 

verder lezen over de cursus assertiviteit 

 

Training Persoonlijke en Beroepsmatige Effectiviteit

Daarnaast is er de Training voor Persoonlijke en Beroepsmatige Effectiviteit. Deze is geschikter voor mensen die vooral op hun werk geconfronteerd worden met onvoldoende grenzen aangeven. Het niveau is ook wat hoger, er zijn 2 trainers, kortom het is een duurdere variant, met uiteraard ook heel andersoortige oefeningen.

We zijn op dit moment bezig met de folder. Verschijnt binnenkort hier.

 

  Omdat steeds vakr bleek dat deze cursus niet voldeed aan behoeften van hoger opgeleiden hebben Trudy Schripsema en ik de Communicatietraining voor Persoonlijke en Beroepsmatige Effectiviteit ontwikkeld.

  • kosten  € 800,00 p.p. (bij vergoeding werkgever komt er BTW bij)
  • wordt door 2 trainers gegeven (Nellie Timmermans en Trudy Schripsema)
  • meer info klik hier

voetstappen     Alle grote dingen beginnen met het zetten van de eerste stap.

 

Veghel, Uden, Oss, Helmond, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Den Bosch, Geldrop, Boxmeer, Laarbeek, Landerd, Bernheze, Maasdonk