Home » Cursus assertiviteit

Cursus assertiviteit

Wat goed dat je er bent…. Dit is je eerste stap.

Op tijd stop zeggen

Vaak heeft stress te maken met onvoldoende assertiviteit of onvoldoende communicatieve vaardigheden. Daarom is een belangrijk aandeel bij de aanpak van stressklachten het ontwikkelen van assertieve en communicatieve vaardigheden. Als iemand nog ernstige burnout-klachten heeft, is een cursus meestal  NIET datgene waar je mee moet beginnen. Men kan er immers niks meer bij hebben…..

Men moet wel leren op tijd “stop” te zeggen, maar nu is niet het beste moment. Als men wat is opgeknapt, men zich weer kan concentreren en weer enige veerkracht krijgt, kan een cursus assertiviteit wel helpen en dan vooral om te voorkomen dat men in de toekomst opnieuw problemen krijgt.

Informatie over de volgende cursus

De nieuwe cursus start weer op 2 april 2019.

affiche cursus assertiviteit

Informatie-avonden

Twijfels, of wil je graag eens ervaren hoe het werkt? Of ben je gewoon nieuwsgierig? 

  

Inschrijven voor 15 maart betekent bovendien een korting (van € 310,00 naar € 285,00 p.p.).

Mail naar info@interpunctie.nl voor meer informatie. Wil je meteen inschrijven voor de cursus? Na ontvangt na betaling ontvang je een welkomstpakket waarmee je alvast aan de slag kunt.

Voor wie

Voor iedereen die zich gewoon weer wat sterker in het leven wil voelen, wat meer grip op zijn leven wil krijgen is de “gewone” cursus assertiviteit prima. Het gaat dan om algemene assertiviteit (nee leren zeggen, grenzen leren aangeven, ik-boodschappen geven, beter leren luisteren, beter met feedback omgaan), waarbij men over het geheel genomen beter in staat is om zich weerbaar op te stellen. Dit heeft ook effect op situaties op het werk. Je kunt ook op de hoogte gehouden worden van alles rondom assertiviteit.

Je krijgt dan enkele keren per jaar tips en wordt op de hoogte gehouden van allerlei ontwikkelingen op dit gebied.

Meer weten over  de inhoud van de cursus

Naar de assertieve rechten 

voetstappen     Alle grote dingen beginnen met het zetten van de eerste stap.

Veghel, Uden, Oss, Helmond, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Den Bosch, Geldrop, Boxmeer, Laarbeek, Landerd, Bernheze, Maasdonk