Home » Kennismaking » Voorwaarden / tarieven

Voorwaarden / tarieven

Tarieven per 1-1-2019
 • €  70,00 per 3 kwartier  (normaliter minimumtarief/minimumtijd)
 • €  85,00 per uur
 • € 105,00 voor 1 uur en 15 min.
 • €  130,– voor anderhalf uur
 • €  150,00 voor 2 uur    (komt zelden voor, maar is mogelijk)
Vergoedingen

Hiervan wordt meestal een deel vergoed door de zorgverzekeraar (bij aanvullende verzekeringen): vergoedingingenoverzicht 2019     

Over de benodigde tijd/aantal gesprekken

Wat soms in jaren fout is gegaan, kan meestal niet met één of twee gesprekken worden opgelost (meestal niet, maar soms ook wel!). Maar stel je eens voor dat:

 • de problemen die er NU zijn opgelost zijn
 • je zélf de tools in handen hebt om nieuwe problemen op te lossen (en als dat toch moeilijk is, is de drempel lager geworden)
 • we kunnen dan snel aan de slag, en wellicht is dan een gesprek voldoende
 • je beter weet waar je wél geholpen kunt worden, als ik daartoe niet in staat ben.
Niet alles is haalbaar, maar altijd is er iets te veranderen

Soms zijn problemen niet oplosbaar,  helaas. Maar eigenlijk zijn er altijd manieren te vinden waardoor je er beter mee uit de voeten kunt. Stel je voor dat:

 • je voorheen wakker lag van de problemen en ze nu hanteerbaar zijn
 • de problemen nauwelijks meer vat op je hebben
 • je je valkuilen eerder herkent waardoor je er niet in hoeft te trappen

Therapie is niet zomaar iets. Je vraagt om hulp van een professional, iemand die hulp biedt in soms uiterst lastige situaties.  Je zult er moeite voor moeten doen, het komt je nooit aanwaaien, maar dat geldt toch voor alles in het leven?

Vergoeding door werkgever?

Er zijn ook mensen die het vergoed krijgen (of gedeeltelijk vergoed krijgen) van hun werkgever. Dit gebeurt bv. heel vaak met cursussen assertiviteit.

Niet alle werkgevers weten die mogelijkheden, overweeg daarom of je met je werkgever hierover tot bepaalde afspraken kunt komen.Uiteraard zou ik een dergelijke vraag niet adviseren als je nog in de proeftijd zit. Maar jouw werkgever heeft er ook belang bij dat jij goed kunt functioneren. Als jij niet goed in je vel zit bestaat het risico dat je uitvalt of fouten maakt.

Je zou bv. kunnen vragen om de helft van de kosten te betalen, tot een maximum van een bepaald bedrag. Of alleen de eerste 4 of eerste 6 gesprekken. Het restant is meestal nog wel te behappen. Zeker als je een waardevolle werknemer bent heb je kans op inwilliging van dit verzoek.

Overigens heeft uw werknemer geen inzage of bemoeienis met uw problemen. Dat blijft allemaal binnenskamers. (Het gaat immers puur om een financiële afspraak).

Onderaan deze pagina staan tips om dit bespreekbaar te maken bij de werkgever. Scroll helemaal naar beneden!!

Voorwaarden
 • te laat afzeggen betekent dat de kosten worden doorberekend
 • bij consulten in de avonduren (vanaf 18.00 uur) wordt een toeslag berekend van € 8,00 per keer
 • indien je erg krap bij kas zit, zijn er soms andere mogelijkheden, kaart dit direct aan
 • de eerste factuur wordt indien gewenst meteen na het eerste gesprek gestuurd, zodat je snel kunt nagaan of de zorgverzekeraar de consulten vergoed, daarna volgt maandelijkse facturering.
 • betalingstermijn: 3 weken na factureringsdatum (facturering per maand)
 • een aanmaning wordt verhoogd met administratie- en rentekosten € 15,00 per factuur. Ook overige incassokosten komen voor jullie rekening
 • als één van de partners niet betaalt, kunnen de kosten ook op de andere partner worden verhaald
 • geen verwijskaart van huisarts nodig

Meteen hieronder vindt je het aanmeldingsformulier. Dit mág je ook thuis invullen en meebrengen, het mag ook bij mij in de praktijk. Als je niet wilt dat de huisarts geïnformeerd wordt, vul dan in dat vakje niets in. Het is niet verplicht maar ik vind het wel prettig.

[pdf-embedder url=”https://interpunctie.nl/wp-content/uploads/2019/01/aanmeldform.pdf”] .

Het is altijd gemakkelijker om face-to-face-contact te hebben maar in sommige situaties kan er gekozen worden voor skype-gesprekken.

Zie hier de voorwaarden: [pdf-embedder url=”https://interpunctie.nl/wp-content/uploads/2018/10/Voorwaarden-skypegesprek.pdf” title=”Voorwaarden skypegesprek”]

Interpunctie is aangesloten bij de NFG, hier vindt u de behandelovereenkomst (5 bladzijden, zie pijltje onderaan de overeenkomst) [pdf-embedder url=”https://interpunctie.nl/wp-content/uploads/2018/05/NFG-behandelovereenkomst.pdf” title=”NFG behandelovereenkomst”]

In het kader van de AVG zijn er diverse overeenkomsten zoals privacy-overeenkomst die op de pagina AVG worden weergegeven.

   AGB-code hulpverlener 90-18403 AGB-code praktijk 90-039953 SRBAG 5002318                   handteknfg        logoSRBAG groot                            CZP keurmerk

hulpverlener 90-18403       nr. 5511176580                5002318

praktijk 90-039953

[pdf-embedder url=”https://interpunctie.nl/wp-content/uploads/2019/01/alg-voorw-2019-werkgeverstips.pdf” title=”alg voorw 2019 werkgeverstips”]

relatietherapie, Veghel, Uden, Oss, Eindhoven, Den Bosch, Nistelrode, Schaijk, Landerd, Laarbeek, Schijndel, St. Oedenrode, Nijnsel, Vorstenbosch, Oost-Brabant