Home » Agenda / thema’s

Agenda / thema’s

Deze themabijeenkomsten zijn over het algemeen heel voordelig bij te wonen. Maar omdat er nogal wat organisatie aan ten grondslag ligt is het wel belangrijk om te weten hoeveel mensen ik kan verwachten bij dit soort bijeenkomsten. Meestal doe ik deze themadagen 2 x op één dag (’s middags en ’s avonds), zodat ook mensen die werken erbij kunnen zijn. De inhoud is nagenoeg hetzelfde, maar die kan natuurlijk wel veranderen doordat aanwezigen er  andere visies / vragen / meningen over hebben.

Lees HIER de spelregels.

Graag per bijeenkomst opgeven of je ’s middags of ’s avonds komt.  Hierbij de laatste nieuwsbrief over thema’s. Ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je HIER in.

14 juni : Loslaten  

Het is een van de moeilijkste dingen die een mens moet leren…..loslaten. Het wordt snel gezegd: joh… laat het toch los….

Loslaten

13 september: Assertiviteit

In het voorjaar was er ook zo’n dag. Degenen die erbij waren vonden het zinvol. Er wordt weer iets anders gedaan, dus degenen die erbij waren kunnen (als zij dat leuk vinden) gerust weer aanwezig zijn. Binnenkort komt hier ook nog meer informatie.

november: Conflicten 

meer info volgt