Home » Nieuws en ontwikkelingen » Lees de E-magazines

Lees de E-magazines

Ik heb in het verleden 3 soorten  e-magazines gehad, maar ik heb besloten onlangs de magazines tot één magazine samen te voegen, omdat het zoveel werk vraagt. Dat heeft als voordeel voor mij dat  ik hier minder tijd aan kwijt ben, maar heeft ook voordelen voor u: Tenslotte kan iedereen over allerlei dingen wat leren, dat is vaak niet beperkt tot alleen assertiviteit, of alleen samengestelde gezinnen. U kunt zelf kiezen welke onderwerpen u leest en welke niet.

Bovendien is de inschrijving voor het magazine gunstiger voor u geworden: er zijn regelmatig leuke, aantrekkelijke acties, met extra voordelen voor de abonnees.  Ik heb wel nog de indeling in groepen aangehouden, zodat ik u specifiek kan benaderen als groep, wanneer er iets speciaals te melden is. Dat gebeurt zelden, maar daarom kan het voor u verstandig zijn om u specifiek aan te melden voor het magazine stiefgezinnen, het magazine assertiviteit of het magazine algemeen.

 

Huisartsen en overige verwijzers krijgen incidenteel nieuws. Zij kunnen zich opgeven via een mail naar info@interpunctie.nl met de vraag: graag de verwijzersbrief.

 

Alg. voorw.en tarieven.