Home » Bedrijfsleven

Bedrijfsleven

 

Er liggen een aantal presentaties klaar voor diverse groepen mensen. Met enkele kleine aanpassingen zijn deze geschikt te maken voor uw medewerkers. In een tussen-uurtje of op een speciale dag dat iedereen tóch al bij elkaar komt bv. voor een gezamenlijke vergadering, lunch of ontbijtbijeenkomst zou vooraf of aansluitend een presentatie mogelijk zijn.

Want u als leidinggevende/personeelsmanager bent mogelijk wel op de hoogte  maar…..wordt het gewaardeerd als u ernaar vraagt????

U hoeft dan niet zelf de problemen aan te kaarten die u mogelijk ziet bij uw medewerker, men luistert en hoeft zich niet aangesproken te voelen. Degenen wie het betreft zullen zeker goed luisteren en men mag tevoren (ook anoniem bv. schriftelijk) een vraag stellen over het betreffende onderwerp. Misschien is de presentatie voldoende voor uw medewerker. Zo niet, dan zal hij/zij eerder geneigd zijn om hulp te vragen, omdat de drempel verlaagd is.  U kunt ervoor kiezen om ook de hulpverlening van Interpunctie een vergoeding beschikbaar te stellen, maar niet altijd zal uw medewerker om deze hulp vragen. Maar indirect heeft u toch hulp georganiseerd, want u heeft de drempel verlaagd.

Omdat de werknemer snel de hulp krijgt die hij/zij nodig heeft knapt hij sneller op. Soms kan een of twee gesprekken hierbij wonderen doen. Hierdoor nemen uw verzuimkosten af.

 

Afhankelijk van de groepsgrootte, de aanpassingen die specifiek voor uw bedrijf van belang wordt er een offerte opgemaakt.

Offerte aanvragen: info@interpunctie.nl

Vermeld uw wensen:  welke dag/tijd, voor hoeveel personen, welk onderwerp, opleidingsniveau van de medewerkers (HBO/MBO/LBO)