Home » Kennismaking

Kennismaking

buttonverwijzers

Leuk dat u op mijn site kijkt. Ik ben Nellie Timmermans-van de Kamp van Interpunctie, gespecialiseerd in nieuw samengestelde gezinnen. Ik ben als een van de eersten in Nederland opgeleid tot gecertificeerd Stiefplan Coach. Ik noem mezelf liever Stiefgezin coach.

Relatie- en gezinstherapeut Conflictbemiddelaar Maatschappelijk werker Stiefplan Coach                                                         expert

Als u meer wilt weten over dit  onderwerp dan kunt u beter kijken op mijn aparte site hierover: http://stief-gezin.nl.

.stiefgezinlogo

Voor alle overige hulpvragen blijft u op deze site.

Sinds 1999 ben ik als relatie- en gezinstherapeut werkzaam in mijn praktijk INTERPUNCTIE.

                                                                     Wat kan ik voor u doen?

Opvoedingsondersteuning gaat meestal over scheidingen. Blijf op mijn site om tips te downloaden over scheiden met kinderen . Ik begeleid soms ook conflictueuze omgangsregelingen.

Daarnaast heb ik jaren geleden een eigen assertiviteitstraining ontwikkeld.  Maandelijks geef ik tips en informatie over assertiviteit. Ook hier zijn steeds nieuwe ontwikkelingen te zien.

Over nieuw samengestelde gezinnen (stiefgezinnen/eenoudergezinnen/co-oudergezinnen en andere nieuwe gezinsvormen) is zoveel te vertellen dat ik hier een aparte site voor heb. (www.stief-gezin.nl).  TV-opname Cuijk over stiefgezinnen.

 

                                     Het verschil met andere praktijken en hulpverleningsinstellingen

U kunt altijd snel terecht (behalve als ik ziek of met vakantie ben). Ik ben niet vaak ziek en neem vaak korte vakanties. Voor uw gemak: ik geef veel informatie voor de liefhebber, maar u hoeft niet alles te lezen. Alles wat u moet weten als u snel een afspraak wilt leest u op de link: interp-in-het-kort

U kunt doorklikken naar de onderwerpen (stiefgezinnen, overige voor relatietherapie e.d. en naar assertiviteit), waarover ik wekelijks columns schrijf. Deze columns worden regelmatig gewisseld en vernieuwd.

Verder op de pagina’s zult u merken dat ik u vaker aanspreek met “je” en “jullie”. Dat is ook wat er in de hulpverlening normaliter gebeurt, vanwege de intimiteit. Het leek me logisch dit ook zo te doen op de site.hel, Uden, Oss, Helmond, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Boxtel, Schijndel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Geldrop, Wijchen, Rosmalen, Berlicum, Bernheze, Laarbeek, Landerd, Den Dungen 

U kunt mij verder volgen op Facebook en Twitter.

handtek2_30

 

 

Zie hier alg. voorw. en tarieven