Home » Algemene berichten » Persoonlijke beroepsmatig effectiviteit

Persoonlijke beroepsmatig effectiviteit

Samen met Trudy Schripsema, trainer in Eindhoven, ben ik een communicatiecursus aan het ontwerpen met als voorlopige titel  “Persoonlijke Beroepsmatige Effectiviteit”.

Het is een 6-wekelijkse training van telkens een dagdeel (of een avond) die vele malen uitgebreider is dan de cursus assertiviteit die mensen bij mij voorheen hebben gevolgd.

Er zijn mensen die aan de cursus assertiviteit bij mij voldoende hebben gehad, maar er zijn ook mensen die vooral op het beroepsmatige vlak wat extra kunnen gebruiken. Deze mensen adviseer ik om mij te mailen. Uiteraard wordt deze cursus een stuk duurder, maar meestal zal een werkgever er geen moeite mee hebben om deze cursus te vergoeden. De prijs is nog niet 100% zeker, maar zal ongeveer €  700,–/€ 750,— gaan bedragen (voor bedrijven exclusief BTW).

Inhoud

Aan bod komen veelal dezelfde onderwerpen die ook in de cursus aan bod kwamen, maar hier wordt dieper ingegaan op de materie, meer geoefend en strikte huiswerkopdrachten gegeven. Ieder werkt vooral aan zijn eigen doelen. Thema’s zijn: behoeften vaststellen, leren open te zijn over jezelf, conflicten voorkomen, effectief confronteren, omgaan met angst, conflicten en waardebotsingen oplossen.

Er wordt ook gewerkt aan een uitbreiding op de training waarbij men leert effectief te helpen/ondersteunen. Dit is vooral voor leidinggevenden een zeer interessante module en zal mogelijk ook 2-3 dagdelen zijn.

Wilt u als een van de eersten op de hoogte zijn: mail naar info@interpunctie o.v.v. PBE.

 

Comments are closed.