Home » Cursussen/stress

Cursussen/stress

Niet alle stress heeft te maken met onvoldoende assertiviteit of onvoldoende communicatieve vaardigheden. Maar veel stressklachten hebben wel vaak te maken met een gebrek aan communicatievaardigheden en assertiviteit. Daarom is een belangrijk aandeel bij de aanpak van stressklachten vaak het ontwikkelen daarvan.

Tot voor kort had Interpunctie 2 x per jaar de cursus assertiviteit. Dit was een erg voordelige cursus.  Nu heb ik deze cursus onlangs helemaal aangepast en vernieuwd. De nieuwe cursus gaat starten eind oktober. U kunt zich nu al opgeven, zie onderstaande affiche. Bij aanbetaling van € 50,–  voor 15 maart betaalt u € 159,00 en anders € 199,00 voor de gehele cursus.  Deze aanbetaling ontvangt u niet terug als u besluit achteraf niet deel te nemen, uiteraard ontvangt u deze WEL terug als de cursus niet doorgaat.

Het gaat om veilige, gezellige en kleine groepjes, laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk

De assertiviteitscursus (zie de folder hieronder) is voor iedereen geschikt.

Om de folder goed te lezen kunt u op beide onderstaande plaatjes klikken waardoor ze beter leesbaar zijn.

 

Het plaatje hieronder is voor hoger opgeleiden en meer gericht op het bedrijfsleven (zie hieronder)

  Omdat steeds vaker bleek dat deze cursus niet voldeed aan behoeften van hoger opgeleiden hebben Trudy Schripsema en ik de Communicatietraining voor Persoonlijke en Beroepsmatige Effectiviteit ontwikkeld.

  • kosten  € 800,00 p.p. (bij vergoeding werkgever komt er BTW bij)
  • wordt door 2 trainers gegeven (Nellie Timmermans en Trudy Schripsema)
  • meer info klik hier

voetstappen     Alle grote dingen beginnen met het zetten van de eerste stap.

 

Veghel, Uden, Oss, Helmond, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Den Bosch, Geldrop, Boxmeer, Laarbeek, Landerd, Bernheze, Maasdonk